Slovenia – Bitumen and asphalt – Sukcesivni nakup asfaltnih zmesi
Javni holding Maribor, družba za izvajanje strokovnih in razvojnih nalog na področju gospodarskih javnih služb d.o.o. awarded a contract of undisclosed value to CESTNO PODJETJE PTUJ D.D. for Roads & Bridges in April 2025 — one of 435 awards this buyer has made.
Winning supplier
CESTNO PODJETJE PTUJ D.D.Contract description
Slovenia – Bitumen and asphalt – Sukcesivni nakup asfaltnih zmesi
Related awards · Javni holding Maribor, družba za izvajanje strokovnih in razvojnih nalog na področju gospodarskih javnih služb d.o.o.
435 awardsThe buyer's full award list ranked by value, with the winning supplier, date and sector on every row — plus CSV / API export.
- ocds-ted-362692-2024Elektro Maribor Energija plus, podjetje za trženje energije in storitev d.o.o.€3.5M19 Jun 2024 Energy
- ocds-ted-198979-2024POMGRAD - TOVARNA ASFALTA POMURJE d.o.o.€1.6M04 Apr 2024 Construction
- ocds-ted-202828-2024POMGRAD - TOVARNA ASFALTA POMURJE d.o.o.€1.6M05 Apr 2024 Construction
Other wins · CESTNO PODJETJE PTUJ D.D.
6 winsThe supplier's complete win history across every buyer it sells to — not just the handful shown here.
- ocds-ted-24501-2025KOMUNALA SLOVENSKA BISTRICA podjetje za komunalne in druge storitve d.o.o.€5.7M14 Jan 2025 Construction
- ocds-ted-16220-2026-1OBČINA PODVELKANot disclosed12 Jan 2026 Construction
- ocds-ted-167178-2024-2DRUŽBA ZA AVTOCESTE V REPUBLIKI SLOVENIJI D.D.Not disclosed20 Mar 2024 Construction
Premium · full dataset
See the full award context.
Competing bids, award margins and every related contract for Javni holding Maribor, družba za izvajanje strokovnih in razvojnih nalog na področju gospodarskih javnih služb d.o.o. and CESTNO PODJETJE PTUJ D.D. — one subscription unlocks everything.
Sign Up Free →Free account · cancel anytime · 14-day money-back